Wednesday, December 2, 2009

strAprUnnEr VII...

hArInI AkU hAppy gIlEr..
cOz sAndEl ksAyAngAn AkU dA bOlEy dpAkAi blIk..
mnEr blEy x sAyAng..
sEntImEntAl vAlUE pAdA AkU..
IA dbElI mEnggUnAkAn dwIt gAjI AkU sEndrI..
gAjI msEr AkU kjEr pEtrOnAs dlU..
mCm xdEr lIfE kjEr kAt c2..
kn UdI..kn..kn...


sAndEl nIh pUtUs msEr AkU On dA wAy nAk g jAwAb fInAl..
tImE 2 pApEr mAnAgmEnt phIlOsOphy -9 nOv 09-..
lg brApEr mtEr nk smpAi dWn sUltAn mIzAn(dWn bEsAr UMT)..
sAndEl 2 pUtUs..
mUlEr2 AkU IngAt jUst clIp dIEr x tUtUp..
skAlI nEngOk2 dA pUtUs..
AdUhAi..


AkU pOn ApEr lg..
trOs pAtAh bAlIk kE OstEl..
tkAr kAsOt..
tImE 2 x pIkIr sAndEl lg..
ExAm lg pEntIng..
sAmpAi jEr bIlIk..
cAmpAk trOs sAndEl 2 & cApAi kAsOt..
pAs2 AkU pOn blArI g dWn ExAm..


sEjAk AkU blIk JB-10 nOv 09-..
pEnIng cnEr nAk mnyElEsAikAn msAlAh nI..
yAng bErmAEn kAt kEpAlA AkU tImE 2..
~nAk bElI bArU @ nAk rEpAir??
~kAlO nAk rEpAir blEyh kEr ??
cOz tEmpAt pUtUs 2 cAm dA x blEy smbg lg..
~kAtnEr kdAi rEpAir kAsOt kAt bAndAr nI??
AdOiyAi..



AkU tAnyEr mAk AkU kAt bAndAr AdEr x kdAi rEpAir kAsOt..
cOz mAk AkU kjEr btOl2 kAt ArEA bAndAr..
mAK AkU kAtEr x dEr..
dIer sWoh AkU g kAt gIAnt ExtrA kAt tMn sUrIA 2..
lmEr gAk dIEr bgtAu pAsAl nIh..
cUmEr AkU jEr x dEr mAsE(wAt2 x dEr mAsE..)..


tp hArInI..
AkU nEkAd nAk g rEpAir sAndEl 2 gAk..
AkU bAngUn ppAgI..
pAs2 g sErvIs mOtOr kApcAi bUrOk AkU -JKJ 4795-..
IngAtkn lEpAs sErvIs mOtO nAk trOs g gIAnt..
UjAn plOk..
AkU bAlIk lA Umh dlU..
dAlAm pkUl 6ptg br AkU trOs kAn nIAt Utk rEpAir sAndEl kU i2..
sAmpAi jEr gIAnt..
AkU trOs g cArI kdAi yg dkAtErkn mAk AkU 2..
JUMPER!!
tp....
AdEr rAmAi cUstOmEr dEpAn 2..
sEgAn nAk tAnyEr..


AkU pOn tAwAf lA dlU kdAi2 kAt skElIlIng 2..
sEtEngAh jAm bErlAlU..
x bErkUrAng jgAk cUstOmEr yg lEpAk kdAi kAsOt 2..
AkU pOn wAt2 x mAlU g tAnyEr Abg kdAi 2..
'bAng sAndEl nIh blEyh rEpAir x??'
'bOlEyh..dtg bAlIk lg sEtgAh jAm..'
AkU pOn mErAyAp dAlAm pAsArAyA GIANT..
x sAmpAi stEngAh jAm AkU klUAr & trOs g kdAi td..
Abg 2 trOs kAtEr dA sIAp..
UpAh rEpAir cmE RM3 jEr..
yAhOOooo..!!


-strAprUnnEr VII-

1 comment:

ChoKie_cHokiE iN LuRvz said...

hahahahhaa.. lawak punya olang...
abg, mao tnye neyh,, cmne nk tag kwn2 kt belog ni? sguh xpaham.. pastu natang ape nuffnang 2?? soh click2.. dpt wet ker....hahah