Thursday, April 7, 2011

tEkAnAn siAl !!!!!!!!

AdUii..
ntAh knApE ttIbE AkU rAsEr ttEkAn cAmnIh..
cAm xdEr sEmAngAt nAk wAt ApE2..
knApE2x??
smUA bEndA mCm x knA..
sbb nAk ExAm kE?
sbb x rEAdy nAk fInAl??
sbb kElAs yg x AbEs2??
hAhAhA!!!
x mAmpU nAk ktAwA lAgI tp cUbE..

hArInIE Aku pOst kAt FB
: tEkAnAn dOE..!!!!!!!!!! npE AkU pIlIh jAlAn nIh..?? :
tImE pOst bEndA nIh mmg dAh thAp dEwA pUnyEr gIlEr..
ttIbEr AdE plAk kWn2 lAmE AkU yAng rAsE sAmE..
hAhAhA!!
dOrg pOn dAh x blEyh blAr dgAn ApE yg dOrg pIlIh slAmE nIh..
hAIshh..
AlAngkAh bAhAgIAnyEr tImE kItEr kOnvO dlU2 kn gEng..
rAsE bbAs ssgAt..
sdEyhnyEr IngAt knAngAn lAlU..

npE bIlEr dAh dpErtgAhAn bArU nAk rAsEr smUA nIh..??
dUgAAn2..
yA AllAh kO kUAt kn lAh sEmAngAt hAmbA mU InI..
Aku dAh x tAw nAk wAt AtAu pIkIr ApEr2..
sdAngkAn pAgI sOk AkU AdEr tEst..
ptg AkU AdEr frIEndly sOftbAll..
tp AkU mAsEh blOm bOlEh mlElApkn mAtA..
cnEr nAK g jWb tEst..??
cnE nAk mAEn ptg t kAlO x ckUp tdO??

ArInIE AdEr bEndA gIlEr yg AkU wAt..
AkU g ApprOvE Fb Ex-gf..
dAh lmEr gAk dIEr tggU ApprOvAl sjAk AkU rEmOvE dIEr dr frIEnd lIst..
hEhEhE~
bUkAn ApE..
AkU rEmOvE sbb x mO Igt lAgI knAngAn lmE dgAn dIEr..
tp ArIniE..~
hUh~
btOl @ x ApE yg AkU wAt nIh??

bIlEr dAh ApprOvE mUlEr lA stArt dgAr lAgU2 yg tAngkAp lElEh..
hAhAhA!!
lElEh kEr??
x dEr mAknE nk lElEh2 nIh..
knAngAn lmE pOn dAtg..
hAiShhh..
tEkAnAn lA bAngsAt!!!!

jOm rr lAyAn lAgU2 nIh dlU

video

hAh..
dAh pUAs dgAr..
jOm try bAcE bUkU lAk..
mUdAh2An AkU bOlEh tlELAp..
krOOOOhhhhhhh~

2 comments:

sinar sang mentari said...

relax,relax n relax....t wat relaxation therapy lau tension...

lex bro baru ari 2 aq tabik spring kat ko..teruskan usaha..ada ganjaran di penghujung nanti...insyaallah..

diana amin said...

ezir! bersabarlah kamoo..ada hikmahnyew