Wednesday, November 18, 2009

sElAmAt bErjUAng stUdEnt SPM & STPM..

SPM kEmbAlI lAgI..
pAsAl SPM nIh..
bnyk crItEr sIlAm AkU..
x sEmUA Org bjAyA dEngAn mUdAh..
cAmtU gAk lAh AkU..
AkU bsEkOlAh mEnEngAh d SMK SRI RAHMAT JB..
sEkOlAh nIh dUlU gAh dEngAn prAngAi sEytAn stUdEnt dIE..
mAcAm2 kEs AdEr..
sEjAhAt2 bdAk2 kAt sItU AdEr gAk yAng bIjAknyEr..
AkU bmUlA dtIngkAtAn 1-3 dEngAn kElAs yg dkAtAkAn pElAjAr bAgUs..
msOk tIngkAtAn 4,5 AkU mulA bErAdA pAdA kElOmpOk plAjAr2 yAng AgAk sEwEl,gIlEr,tEkEjAl & mCm2 lg..
tApI stIll bErAdA dIkElOmpOk kElAs sAIns..
ktOrAng stUdEnt AkAun..
tApI AkAUn x lA gEmpak pOn..
fAIlEd AdEr lA..
hAhAhA..
hAnyEr 2,3 kErAt jEr yAng lUlUs..
lUlUs..bUkAn dApAt A tAu..
hEhE~

lAgI 1 sUbjEk kEbAnggAAn ktOrAng tImE 2..
SAINS TAMBAHAN..
yE rr..
bAtch AkU dUlU sUbjEk nIh hAnyE kElAs AkU jEr yAng AmIk dAlAm skOlA 2..
bUkUnyEr pAyAh nAk cArI..
sAins tAmbAhAn nI dlU sUbjEk lAmE..
pAs2 dImAnsUhkAn..thEn wUjUd bAlIk tImE bAtch AkU..
hUh..
ktOrAng tpAksE cArI snIOr2 yg bkUrUn Utk pInjAm bUkU tEks 2..
pOtOstAt..
mAk Aih.. tEbAl gIlEr..
kAlAh EnsIklOpEdIA..
yg pAlIng bEstnyEr..
bIlEr pEngEtUA bAcEkn stAtIstIk trIAl..
sUbjEk sAIns tmbhn ni hAnyA sOrAng jEr yg lUlUs..

bIlEr rEsUlt SPM yg rEAl kUAr..
fUhh..
rEsUlt AkU hAncUr gIlEr..
x blEy nAk mOhOn mnEr2 Utk smbg blAjA..
mAk bApAk AkU lAgI lA kcEwA..
plAk 2 AkU AnAk sUlUng..
AkU pOn tImE 2 x pkIr lAgI mAsEr dEpAn..
yE rr tImE UmUr cAm 2..
tAu lpAs AbIs SPM nk kEjE..
MCd.KFC,hOtEl,mCm2 lg lA kjEr2 ngArUt...
pAs2 EnjOy jEr..
kWn2 AkU yg lAin pOn rEsUlt lbEyh kUrAng jEr..
smEr2 tlIngkOp..

dEpAn AkU dA gElAp..
nAk mOhOn kEjE pOn pAyAh dEngAn rEsUlt SPM yg hAncUr 2..
ApE ntAh lAgI nk mOhOn stdy..
smUA syArAt mInImUm x lpAs..
gIlEr lA..
ApE nk jAdI ngAn IdOp AkU tImE 2..
nAsEb bAEk AkU AdEr pArEnts yg stIll bg sUppOrt & bImbIngAn..

pArEnts AkU pOn wAt kpUtUsAn swOh AkU rEpEAt SPM blIk..
AkU bUkAn rEpEAt AmIk jUly pApEr..
tp sEmUA pApEr SPM yg AkU AmIk dlU..
AkU pOn mAsOk skOlA prIvAtE..
nmEr skOlA 2 gErbAng bEstArI..
bdAk2nyEr x lA bEstArI sE gAh nmEr skOlAh 2..
wAkAkAkA~
bdAk2 skOlA 2 lAgI gIlEr..
yE lA nmEr pOn prIvAtE schOOl..
AdEr yAng mEngAndUng,knEr bUAng skOlA,Org2 tUEr,Ank VIP, plAkOn pOn AdEr..
yg pEntIng bdAk2 nIh sOsIAl hAbIs..
Utk rEsUlt yAng kAlI nI..
blEy lA..
bEttEr dArI dUlU..
& tImE 2 nAk mOhOn fUrthEr stdy pOn lEpAs..
AkU mOhOn UPU & pOlItEknIk..
AkU dIcAmpAkkAn dpOlItEknIk sUltAn AbdUl hAlIm mUAdzAm shAh(POLIMAS), kEdAh..
AkU dApAt wAt dIplOmA AkAuntAnsI sElAmA 3tAhUn..
sElAmA 3 tAhUn 2 lA AkU blAjAr bdikAri sEOrAng dIrI dInEgErI Org..
bElAjAr Erti khIdUpAn..AkhIrnyEr AkU& kAwAn2 dApAt grAdUAtE dgAn jAyAnyEr..

AbEs jEr dIplOmA AkU mOhOn sAmbUng blAjAr kE pErIngkAt yg lEbih bAEk..
pErmOhOnAn AkU Utk sAmbg bErjAyA..
kInI AkU dItEmpAtkAn dI UnIvErsItI mAlAysIA tErEnggAnU(UMT)..
dAlAm jUrUsAn sArjAnA mUdA pErAkAunAn..



ItulAh cErItA pAhIt mAnIs AkU yg dApAt dkOngsI bsAmA & djAdIkAn IktIbAr..
~gAgAl skAlI bUkAn bErmAknA gAgAl sElAmAnyEr~

4 comments:

sinar sang mentari said...

mmg cekal la ezir..hormat arr kat ezir..klu sue ditempat kamu..x tahu arr

ethey86 said...

AlAmAk mAlUnyEr AdEr org bc sjArAh sIlAm AkU..ApE2 pOn kOrg jd kn rr IktIbAr pd dIrI mAsIng2 sblOm tlAmbAt cAm AkU..

Aku pOn kIrE nAsEb bAEk gAk sbb AdEr pArEnts yg stIll bg chAncE&sUppOrt Utk AkU brUbAh..w/pOn x 100%..hEhE!!

sUE..kO sbg kAUnslOr..kAlO nk wAt mOtIvAsI@tAlk Utk ksEdArAn kAt bdAk2 skOlAh t jgAn lUpEr InvItE AkU yE..hEhE..

sinar sang mentari said...

ok...sememnagnye blh jd pengajaran..
t kalau aq wat motivasi kat sek leh guna cite ko..kisah benar ni...klu di bnekan la..

memang cekal kot ko...klu aq tah ke mana agknye..tah2 bunuh diri kot huhuuhu

wa tabik springgg arr kt mr ezir

sinar sang mentari said...
This comment has been removed by a blog administrator.